Zboží

Fotoobraz z plátna jako svatební dar


Svatební dary si představujeme zpravidla jako hmotné předměty, například je celkem obvyklé darovat novomanželům chladničku, žehličku nebo pračku. Manželský pár se ale také může obdarovat navzájem, a jako upomínku na svůj nejkrásnější den v životě může darovat i samotná nevěsta svému nadcházejícímu manželovi něco veskrze originálního, co rozhodně nečekal. Sama sebe, tentokrát ve statické podobě fotoobrazu z plátna. Není v tom nic sobeckého ani majetnického, naopak je to výraz horoucí lásky, vděčnosti, radosti a štěstí, že může být svému partnerovi nablízku i ve chvíli, kdy se nachází mimo domov. A jak si takový fotoobraz představit?

dívka v plavkách

Postava v životní velikosti – víte, že ty nejerotičtější fotografie jsou obvykle v plavkách? Plavky pouze poodhalují přirozenou krásu ženského těla, přitom dávají snímku patřičný erotický náboj. Na fotoobrazu krásně vynikne ženská postava nikoli ve stoje, ale například vleže na břiše s nohama zvednutýma v kolenou a s rukama opřenýma o bradu, anebo v poloze v kleče, s pohledem na svůdné křivky zad a bosá chodidla.

Fotokoláž – u těch plavek klidně můžete zůstat a vytvořit velkou koláž přes celou stěnu. Sestavíte sama sebe v různých polohách tak, abyste odhalila ty nejkrásnější křivky ženského těla, což bude pro vašeho manžela nesmírně vzrušující podnět k vášnivému milování. Koláže v plavkách dobře vyniknou v jednotném prostředí, tedy například pokud se necháte nafotit na mořské pláži nebo v botanické zahradě či na trávníku před kvetoucími rostlinami.

altán v zimě

Roční období – zajímavě by vypadala i koláž sestavená ze snímků, fotografovaných taktéž ve stejném prostředí, ale se změnou ročního období, například na vaší zahradě, kde se pohybujete na jaře v tříčtvrtečních sportovních kalhotách, v létě v plavkách, na podzim ve svetru a v zimě v teplé bundě a v kulichu.