Zboží

Bezpečnost na 100 %


Naprostá většina lidí má bohužel zkušeností s tím, že se stali obětí zloděje nebo podvodníka. Krádeže a vloupání jsou bohužel běžnou součástí života mnoha lidí. Když má někdo větší majetek než ostatní, ocitne se logicky hledáčku podobných zločinců poměrně rychle. Lide kteří něco vlastní by rozhodně měli dbát na bezpečnost, a měli by udělat maximum proto, aby zlodějům nedali sebemenší šanci.

cctv kamera

Možná jste si všimli, že na mnoha domech se objevily bezpečnostní kamery. Není to proto že by lidé chtěli mít přehled o tom kdo se pohybuje na ulici, ale počet bezpečnostních kamer raketově roste z toho důvodu, že lidé nemají jak jinak chránit svůj majetek nejen před zloději, ale i před vandaly. Pokud vám něco zmizí z předzahrádky nebo pokud vám někdo například posprejuje plot, nemáte většinu jak jinak prokázat že se skutek stal a že si ho dopustil někdo cizí. Pojišťovny často vyžadují důkaz že se většinou stala tak jak tvrdíte, ale bez svědka nebo bez kamery nemáte šanci toto prokázat. Potom se ocitnete v situaci, kdy vám vznikla škoda, a i přesto že si platíte pojištění nedostanete ani korunu.

I samotná Policie při vyšetřování nejen majetkových, ale i násilných trestných činů, obchází majitele okolních budov a pozemku, a ptá se zda náhodou nemáte fotopast či kameru. Často se stává že svědci situace sice jsou, ale z obavy o svůj život a zdraví raději nechtějí vypovídat. To se vám u kamery rozhodně nestane.

bezpečnostní kamera

Moderní kamerové systémy lze ovládat a sledovat prostřednictvím mobilního telefonu. Je možné propojit systém i s alarmem a s výjezdovou hlídkou, takže tímto maximalizujete ostrahu svého majetku. Zajímá vás zabezpečení domu v Brně? Ozvěte se nám, rádi pro vás připravíme řešení na míru, a zaručujeme vám že získáte kvalitní kamerový systém s nejmodernějšími možnostmi ovládání. Nedávejte zlodějům šanci.