Dům

Návrh podle vašich představ


Určitě máte nějaké představy o tom, jak by vypadal váš vysněný obývací pokoj, vaše kuchyně, nebo jakou barvu fasády by měl mít váš dům. V případě že si zařizujete svoje první bydlení a máte pouze průměrné příjmy, nejspíš budete rádi, když v prvních měsících bydlení budete mít alespoň pár kusů nábytku. Ceny bydlení jsou v současné době opravdu rekordní, a tak je pro většinu lidí problém získat hypotéku a poté si ještě zařídit kompletně celou domácnost. Mnoho lidí proto zařizuje domácnost postupně, i když s výsledkem nejsou vždy spokojení. Zná to spousta lidí – zařídit si domácnost hned podle vlastních představ je často nereálné.

návrh pokoje

V mnoha případech je totiž potřeba nechat si vyrobit kompletně celý nábytek na míru zejména kvůli netypicky řešením stropům, různým šikminám nebo nedostatku místa. Právě kvůli nedostatku místa si mnoho lidí musí nechávat vyrábět na míru různé skříňky, šatní skříně a další odkládací prostor, aby měli dostatek úložného prostoru i v bytě nebo domě menší užitné plochy. Lidé během života postupně mění svoje potřeby a vkus. Také část z nich dokáže naspořit potřebnou částku, aby si mohli dovolit udělat kompletní proměnu svého bydlení.

moderní obývák

Za tímto účelem část lidí kontaktuje designéry, kteří jim připraví několik návrhů interiéru, ze kterých si mohou jako klienti vybrat. Mnozí designéři jsou čas od času vidět i ve sdělovacích prostředcích. ByDesign v médiích můžete vidět také, protože spousta designérů připravuje návrhy i do různých pořadů v televizi, nebo pro známé osobnosti. Sledováním práce různých designérů se můžete inspirovat, a také se můžete seznámit s prací jednotlivých designérů, jejichž služby budete možná v budoucnu chtít využít. Díky tomu budete vědět na koho se obrátit, protože budete znát styl jeho práce, a tak se rovnou obrátíte na koho, jehož práce je vám blízká.